Sport

În căutare de noi talente

Eduard Irimia va fi gazda noilor talente din kick-box. Promotorul Superkombat va organiza la mijlocul lunii iulie o gală de selecție. Trialul se va desfăsură la Sala Sporturilor “Olimpia”, acolo unde ploieșteanul vrea să descopere noi talente care să urce în ringul de luptă. Gala se va numi „Blood Honour” și va cuprinde lupte între sportivi din toată țara. Cei mai buni dintre aceștia vor fi lansați, în anii următori, în circuitul mondial al acestor lupte.

Evenimentul va fi organizat în colaborare cu Federația Română de Kempo și un club privat de arte marțiale. Până să revină în locul unde s-a lansat, Edi Irimia tocmai a coordonat o nouă gală Superkombat la Patinoarul Olimpic din Brașov. Au fost numeroase lupte încheiate cu înfrângeri dar și victorii pentru luptătorii români. Main-eventul galei de la munte a fost meciul pentru titlul mondial la categoria cruiser, 92 kg, dintre surinamezul Clyde Brunswijk și ieșeanul Dănuț Hurduc. Lupta a fost castigată, până la urmă, de sportivul sud-american. Unul dintre cele mai tari fight-uri a fost cel dintre ploieșteanul Amansio Paraschiv și marocanul Anouar Lahmaj.

“Vikingul” Amansio a caștigat lupta la puncte, la categoria 71 kilograme, prin decizie majoritară a arbitrilor. Succesul în fața marocanului a fost și un frumos cadou pentru Amansio, care în ziua galei a împlinit 24 de ani! Cu această ocazie, sportivul antrenat de Eduard Limboșeanu a avut parte de o mare surpriză. Soția sa, Alexandra, i-a dăruit, la finalul luptei, un tort, si, mai mult, ea a aranjat ca Amansio să-și revadă fratele după doi ani de zile!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co