Actualitate

În numele copiiilor cu autism

Câmpina Open MTB este o competiție umanitară care a devenit deja tradiție în municipiu. Aflată la cea de-a patra ediție, aceasta are același obiectiv – să sprijine cât mai mulți copii cu autism.

Autismul este o necunoscută ce sperie tot mai mulți părinți, mai ales dacă aceștia observă întârzieri de vorbire și dificultăți de comunicare.

Anul trecut s-au înscris în această competiție 550 de persoane ce au pedalat în fața a peste 700 de spectatori. Din taxele de participare și din donații s-au strâns 7.000 de euro de care au beneficiat și copiii de la centrul de zi din cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia” Câmpina.

De altfel, voluntarii Fundației Romanian Angel Appeal din București îi vizitează de mai multe ori pe an pe copiii de la centrul de plasament „Sfânta Filofteia”. Ei au primit scrisorile celor mici și astfel, „iepurașul” de Paște le-a adus cadouri personalizate.

La concursul Câmpina Open MTB se pot înscrie atât adulții, cât și copiii, adresându-se tuturor iubitorilor de ciclism, fie ei amatori sau profesioniști.Taxa de participare este de aproximativ 50 de lei, iar startul cursei umanitare se va da pe 5 septembrie, pe platoul Muscel.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co