Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

In paragina

Tabăra pentru copii de pe Dealul Muscel din Câmpina! Locul unde de-a lungul anilor elevi din municipiul Câmpina, dar şi din multe zone ale ţării, au venit pentru a se simţi bine. Un loc care odinioară arăta aşa cum trebuie, care îi „îmbia” pe părinţi să-şi lase odraslele să facă ceea ce vor. Un loc care acum arată ca după război. Nimic nu mai este funcţional. Nici măcar un paznic nu am găsit când am mers acolo. Un amplasament pe care administraţia locală încearcă de ani de zile să-l ia de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Ce şanse au cei care conduc municipiul Câmpina?
Ministerul Tineretului şi Sportului se pare că este de acord cu cedarea taberei către administraţia locală din Câmpina. Administraţie care este de acord să se ocupe de modernizarea zonei, a căsuţelor, a tot ceea ce înseamnă tabăra de pe Voila.
Un loc frumos, un loc unde copiii din toată ţara ar putea veni să petreacă momente plăcute. Un loc care acum este în paragină, care este în paragină de ani de zile, ar putea deveni, dacă totul decurge aşa cum trebuie, ceea ce a fost odată.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co