Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

În peluză, pirotehnie, pe teren, nebunie!

Petrolul a terminat seria succeselor consecutive. După cinci victorii a venit un semieșec, pe teren propriu, cu UTA Arad. Derbiul de tradiție și-a onorat numele, atât în tribune cât și pe teren. Grupul ”’Young Hooligans” din Peluza 1 a sărbătorit doi ani de la înființare printr-un moment coregrafic și de pirotehnie.
În peluză pirotehnie, pe teren nebunie. Petrolul a deschis scorul prin execuția superbă a lui Ștefănescu.
Cele trei puncte au fost irosite și din cauza lui Antoche. Fundașul a greșit grav ca ultim apărător. A pierdut mingea, l-a faultat pe Manea, arădenii primind penalti, transformat de Rus, iar Antoche a fost eliminat. Același Rus a dus UTA în avantaj după un gol marcat dintr-un ofsaid mare.
Cu un om mai puțin, Petrolul a reușit să egaleze printr-un penalti, transformat, cu emoții, de Arnăutu. Tot golgeterul petrolist putea aduce o victorie nesperată.
Petrolul a mai avut un penalti neacordat, dar și oaspeții puteau câștiga. Ratările arădenilor l-au scos din minți, la finalul jocului, pe antrenorul Ionuț Popa. Acesta a fost oprit cu greu de secunzi să nu se repeadă la atacantul Janos.
Nici Petrolul nu a fost lăsată de UTA să-și consolideze locul în clasament, primul loc fiind ocupat momentan. Săptămâna viitoare, Petrolul va juca, în deplasare, la Clinceni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co