Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Inaugurare cu parfum de protest

Gata cu drumurile lungi și stresante de la un birou la altul pentru o adeverință. Astăzi a fost inaugurat  pavilionului administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Acest sediu va permite desfăşurarea activităţilor administrative în condiţii de eficienţă şi eficacitate, având în vedere că până în prezent serviciile  de aprovizionare, financiar contabilitate, resurse umane, salarizare erau situate pe Buna Vestire, iar serviciile achiziţii, juridic, precum şi directorul medical şi managerul erau în altă locaţie  la Nord.

Clădirea administrativă este construită în regim demisol, parter, și două etaje, în suprafaţă totală de 1.179,99 mp. In demisolul construcţiei este prevăzut un adăpost de protecţie civilă. Spaţiile au fost calculate pentru a-şi desfăşura activitatea 71 de personae și 20 de vizitatori. Birourile rămase libere vor fi modernizate și date în folosința secției de oftalmologie.

Valoarea investiției este de aproximativ 1.683.470 de lei. Acest lucru i-a scos din minți pe cățiva foști pacienți ai instituției, care au organizat un protest spontan. Aceștia susțin că sistemul medical prahovean are nevoie în primul rind de medicamente și aparatură performantă.

Protestul a durat aproximativ o oră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co