Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Încă se mai fac înscrieri pentru Câmpina Open MTB

Mai sunt trei săptămâni până la competiția caritabilă de ciclism CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM, aflată la a șaptea ediție.

Aceasta are loc pe 9 septembrie, pe Dealul Muscel, iar zona de start este amplasată între străzile Siretului și Prutului.

Competiția este una dintre cele mai ample organizate în Prahova și se realizează cu ajutorul unui număr impresionant de voluntari, care se implică în marcarea și ecologizarea traseelor.

Toate fondurile obținute din taxele de participare sunt folosite în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist, prin proiectele derulate de Fundația Romanian Angel Appeal.

În acest moment mai sunt disponibile 190 de locuri, iar cei care vor să se înscrie o pot face pe pagina de internet a evenimentului. Taxa de participare este de 80 de lei pentru adulți, 30 de lei pentru copii și 300 de lei pentru echipe. Anul acesta, organizatorii așteaptă participanții cu trasee noi, accesibile, care au mai multe porțiuni spectaculoase și pitorești de pădure, dar și cinci kilometri de drum asfaltat.

Distanțele de parcurs, în funcție de categorie, sunt de 28, 14 sau 6 kilometri. Numărul de locuri preconizat și dorit în acest an este de 300. După atingerea acestui număr va exista în continuare posibilitatea înscrierii, fără a avea garantat însă kitul de concurs, ci doar numărul de cronometrare.

În competiție vor fi acceptate doar biciclete de munte, cu diametrul roților cuprins între 24 și 29 inci, aflate în bună stare de funcționare și care să fie propulsate doar prin forța umană. Nu se acceptă biciclete electrice sau cursiere.

Evenimentul are mai multe scopuri: încurajarea participanților și a spectatorilor să aibă un stil de viață sănătos, strângerea de fonduri pentru copiii cu autism și promovarea dealurilor din zona municipiului Câmpina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co