Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Inca un cornean norocos

În această săptămână, norocul şi-a ales ca ţintă un câştigător din Cornu. Nu este primul cornean care intră în posesia televizorului, localitatea prahoveană deţinând antecedente cu privire la tombola iniţiată de ziarul Valea Prahovei şi televiziunea Valea Prahovei.
Cea care l-a făcut fericit pe Nicolae Drăgan este simpatica domnişoară Diana Muşat. Cunoscând foarte bine ceea ce are făcut, dat fiind faptul că nu a fost la prima ei extragere, Diana a amestecat taloanele şi a extras.
Aşa cum am procedat de fiecare dată, am pus mâna pe telefon ca să dăm vestea norocosului. Aceeaşi reacţie pe care au avut-o toţi câştigătorii… nu-i venea să creadă. Dar a văzut şi a simţit că totul este real 100% când am ajuns cu maşina în faţa porţii şi… Nicolae Drăgan şi-a luat în braţe televizorul la care spera de vreo trei luni.
Din cele 40 de televizoare puse în joc, au mai rămas doar 8, ceea ce înseamnă că tombola se apropie de final. Aşadar, jucaţi ca să câştigaţi! Şi nu trebuie să uitaţi că va avea loc şi marea extragere finală la care vor participa toate taloanele depuse de la începutul tombolei, iar premiile sunt… pe măsură, bineînţeles!!!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co