Actualitate

Incendiu langă rafinărie

Panica, ieri dupa amiaza, in Ploiesti. Un puternic incendiu a izbucnit in apropierea rafinariei Lukoil. Flacarile au cuprins un depozit plin cu deseuri din plastic si cauciuc. Pericolul de explozie a fost cu atat mai mare cu cat, in apropiere era un depozit de GPL. Fumul gros a putut fi zarit de la o distanta de peste un kilometru.
Pompierii au intervenit pentru stingerea flacarilor ce au ars peste 500 de metri patrati de deseuri din plastic, cauciuc si de reziduuri petroliere.
Flăcările s-au extins cu repeziciune. O singura scanteie era suficienta sa se produca un dezastru. Interventia pompierilor a fost una pe cat de dificila pe atat de periculoasa.
Localnicii din zona au venit sa vada ce se intampla, dupa ce s-au gandit că a luat foc rafinăria.
Pompierii au intervenit cu nu mai putin de 10 autospeciale cu apa si spuma. La locul interventiei au venit si mai multe ambulante. Incendiul a fost stins in aproape 2 ore. Au ars: deșeuri reciclabile, mase platice, cauciuc și hârtie pe o suprafață de aproximativ 800 metri patrati, depozitate în aer liber. Printre cauzele probabile, spun pompierii, se numara jarul sau scânteia, fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co