Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Încurajări de la antrenor

“Trebuie sa trecem peste orice!”. Este mesajul transmis de antrenorul Eugen Ilie baschetbaliștilor săi după șocurile trăite etapa trecută. Accidentarea gravă a colegului lor, Dimitris Rasty, și eșecul categoric de la Baia-Mare i-au zdruncinat pe baschetbaliștii de la CSM Ploiești. Însă antrenorul lucrează la psihicul băieților și spune că este normal că aceștia să fie afectați. Dar Ilie se bazează pe faptul că datorită caracterului și a dorinței de revenire, Rasty va fi un câstig pentru echipa sezonul următor. Unul în care gruparea ploieșteană speră să-l joace în Liga Națională.

Iar ceilalți trebuie să se comporte ca o echipă puternică și să treacă peste orice. Chiar dacă au pierdut clar etapa trecută, antrenorul CSM-ului își dorește ca echipa să crească în mod constant la antrenamente iar în meciuri să se vadă acest lucru. S-ar putea observa începând cu următoarea partidă pe care echipa o dispută tot în deplasare. Sâmbătă baschetbaliștii Ploieștiului vor lua calea Moldovei pentru înfruntarea din “Copou”. Dogaru și coechipierii vor juca, duminică după-amiază, cu Politehnica Iași.

Înaintea meciului din capitala Moldovei, CSM Ploieşti ocupă poziția secundă, cu trei victorii și o înfrângere, la egalitate de puncte cu liderul BCM Olimpic Baia Mare. Podiumul este completat de Timba Timișoara, în vreme ce formația din Copou se situează pe locul 4, ultimul calificând la turneul de promovare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co