Actualitate

Indicator rutier prăbușit de două luni. Primăria Ploiești, fără soluții.

Un stâlp pe care sunt amplasate trei indicatoare rutiere importante, “Stop la Intersecție”, “Trecere de Pietoni” și “Interzis camioanelor”, zace prăbușit la pământ de mai bine de două luni într-una dintre cele mai dificile intersecții din Ploiești, de pe strada Buna Vestire. Șoferii de pe mijloacele de transport în comun au sunat în repetate rânduri la Poliție să anunțe incidentul, Poliția Locală a informat și a cerut măsuri Direcției Tehnic Investiții din Primăria Ploiești, reporterii Valea Prahovei TV au realizat două materiale despre stâlpul căzut, însă nimeni din administrația orașului nu a remediat problema.
Despre această anomalie și nepăsare a autorităților, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, susține că explicația ar putea fi lipsa banilor.
Primarul a mai afirmat că va verifica la Direcția Tehnic Investiții motivul pentru care nu au fost luate în seamă sesizările. Probabil că, pentru a lua măsuri, reprezentanții Primăriei Ploiești așteaptă să se întâmple vreun accident în care să-și piardă viața oameni nevinovați. Căci până acolo duce nepăsarea și incompetența celor mai bine plătiți funcționari din țară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co