Actualitate

“Inegalabilii”!

Un original omagiu adus cinematografiei românești sau, mai bine zis, celor mai mari actori români din toate timpurile! Aceasta este tema unei viitoare expoziții pregătită de Marius Ene, un salvamontist din Bușteni pentru care portretistica nu este deloc un lucru străin. Victor Rebengiuc, Dorel Vișan, Mircea Albulescu, Radu Beligan sau Dem Rădulescu sunt câteva dintre personalitățile ale căror portrete vor fi expuse în cadrul expoziției denumită generic “Inegalabilii”. Artistul lucrează acum la finisarea ultimelor două lucrări din această colecție și vorbește cu patos despre pasiunea sa.

Surprins în atelierul său de lucru, artistul ne-a dezvăluit și câteva dintre secretele muncii sale. Deși lucrările sale grafice par adevărate fotografii, ustensilele folosite pentru realizarea acestora nu sunt de cea mai bună calitate. Marius și-a descoperit pasiunea pentru desen încă din copilărie și a exersat zi de zi, de-a lungul anilor, pentru a ajunge la performanțele actuale.

De curând, Marius a definitivat și alte serii de lucrări dedicate Casei Regale, sărbătorilor pascale sau unora dintre cei mai cunoscuți salvamontiști din munții Bucegi. Expoziția “Inegalabilii”, dedicată exclusiv celor mai mari actori români, va cuprinde 50 de portrete și va avea vernisajul în curând, la Casino-ul din Sinaia.

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co