Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Înfrângerile aduc victorii!

Înfrăngerile aduc victorii pentru cei mai mari handbaliști de la CSM Ploiești. Spre sfărșitul săptămănii trecute, vineri, ei au pierdut în Divizia A, iar duminică au căștigat în campionatul rezervat categoriei lor vârstă, juniori I. Gruparea antrenată de Silviu Stănescu a pierdut, acasă, jocul cu liderul seriei B, CSM Alexandria. Ploieștenii au fost învinși clar de o echipă experimentată, dar care, spun unele surse, nu-și dorește promovarea. Stănescu junior și colegii săi se călesc în astfel de partide care îi ajută acum, dar și pe viitor. Pe lîngă handbalul pe două fronturi unii dintre jucători se confruntă și cu examenul de Bacalureat pe care trebui să-l ”căștige” în această vară.
În divizia secundă CSM ul ocupă penultimul loc, dar la juniori este pe locul doi. După meciul pierdut cu Alexandria ploieştenii s-au deplasat, duminică, la Brăila, unde au căștigat în fața LPS-ului din localitate. Chiar dacă la pauză erau conduși, băieții lui Stănescu au reșit să întoarcă scorul în repriza secundă și să se impună la două goluri diferență. Un succes care menține gruparea ploieșteană în fruntea ierarhiei, la egalitate de puncte cu LPS Suceava, dar despărțite de golaveraj, favorabil moldovenilor.
Competiţia la nivelul juniorilor 1 se întrerupe până la începutul lunii viitoare. Etapa a treia este programată pe 3 martie, CSM Ploieşti urmând să evolueze, pe teren propriu, cu Dobrogea Sud Constanţa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co