Actualitate

Insolvența îi unește

Insolvența unește toată suflarea petrolistă. Indiferent că este suporter, fotbalist sau antrenor, toată lumea este solidară. Miercuri seara absolut toți suporterii sunt așteptați la pub-ul de la stadion pentru a pune la punct detaliile viitorului miting de solidaritate “Salvați Petrolul”. Sunt invitate și fostele glorii ale clubului, iar împreună să se ajunga la idei și inițiative care să ajute clubul. De-altfel, o parte a galeriei a mai purtat discuții după intrarea Petrolului în insolvență considerând că situația este critică, dar nu disperată.

Octav Preda, unul dintre cei mai vechi susținători, a spus că o parte a fanilor au făcut o ofertă clubului pentru a prelua trei la sută din acțiuni cu intenția de a sprijini Centrul de Copii și Juniori. Microbiștii petroliști văd cu ochi diferiți atitudinea fotbaliștilor în cantonamentul din Turcia. Unii spun că jucătorii ar trebui să respecte cartea de vizită a echipei, dar și pe a lor. Iar alții îi acuză pe trei dintre cei mai experimentați că sunt cei care au instigat lotul să nu joace în meciurile amicale.

În urmă cu câteva zile, Mircea Rednic era uluit de faptul că se confruntă cu astfel de probleme. Iar astăzi, printr-o declarație dată pentru siteul oficial clubului, susține că situația a fost înțeleasă greșit. Decizia de a anula testul cu Terek Groznai i-a aparținut în totalitate deoarece băieții erau afectați psihic după ce au aflat că Petrolul a intrat în insolvență. Rednic este convins că unii vor răul echipei, dar le reamintește că Petrolul este o familie și împreună cu suporterii nimic nu-i va dezbina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co