Turism

Intalnire cu hotelierii sinaieni

Reprezentanţii administraţiei locale din Sinaia au avut o întâlnire la Centrul Internaţional de Conferinţe cu hotelierii din staţiune. S-a discutat despre participarea din acest an la Târgul Naţional  de Tursim de la Bucureşti. Oraşul va avea propriul stand la eveniment şi fiecare unitate hotelieră îşi va prezenta cât mai atractiv ofertele către vizitatori.
De asemenea, s-a discutat şi despre investiţiile în domeniul turismului. În scurt timp vor începe lucrările la telescaunul din Valea Soarelui, construcţie care va fi realizată de o firmă din Austria. Conducerea administraţiei locale a mai anunţat că pune la punct şi un proiect de reabilitare a pârtiei Carp.
În ceea ce priveşte Festivalul Sinaia Forever, acesta se va desfăşura weekend-ul viitor. Timp de trei zile, staţiunea va fi asaltată de mii de turişti, care vor participa la cel mai important eveniment. În acest an, tema festivalului, este Cultură în natură şi organizatorii au pregătit, ca şi în ediţiile precedente tot felul de surprize.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co