Actualitate

Internet gratis

Veste bună pentru utilizatorii de internet din Câmpina. Pe adresa Primăriei a sosit o scrisoare din partea Ministerului Comunicaţiilor, semnată de ministrul Gabriel Sandu, prin care administraţiei locale câmpinene i se propune amplasarea unui hot-spot, pentru furnizarea de servicii internet wireless. Ministerul a propus un amplasament, dar edilul şef din Câmpina ar dori 4, pentru ca cea mai mare parte din municipiu să fie acoperită cu internet wireless.
Este posibil! Totul este la „mâna” Ministerului Comunicaţiilor, care poate aproba această nouă posibilitate de lucru pentru cei care au laptop-uri. Sau orice fel de aparat wireless. În cazul în care proiectul va „prinde viaţă” emiţătoarele vor fi amplasate pe clădirile cele mai înalte din zonele propuse de primarul câmpinean.
Şansele ca în centrul civic să fie montat un asemenea emiţător sunt destul de mari. Nu peste mul timp vom putea vedea tineri pe băncile de la „soldat” cu laptopurile în braţe, discutând cu prietenii pe mess.
Ministrul Gabriel Sandu a trimis scrisoarea cu propunerea respectivă. Administraţia câmpineană este încântată de idee. Sigur şi tinerii vor fi mulţumiţi. Mai rămâne de văzut dacă cei de sus, de la Bucureşti, se vor ţine de cuvânt.
httpv://www.youtube.com/watch?v=nXwHAJDi0_0

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co