Actualitate

Isi doresc o casa

Își doresc de la Moș Crăciun o… casă! Nu dulciuri, nu jucării. Aceasta este dorința a trei frați care riscă în orice clipă să rămână fără un acoperiș deasupra capului. Locuiesc împreună cu părinții lor, într-o casă naționalizată din Breaza, care a fost revendicată și apoi vândută.
Cinci suflete stau într-o singură cameră, de nici 10 metri pătrați. Acum, noul proprietar le-a tăiat curentul și le-a spus că nu are răbdare până în primăvară ca să-i evacueze. Copiii își scriu temele la lumina lumânărilor și nici nu simt că vine Crăciunul.
Venitul familiei nu depășește 1.700 de lei, fiind constituit din salariul tatălui ca pompier și alocațiile copiilor. În ultimii cinci ani familia Diaconu a apelat la autorități pentru a obține o locuință socială, gândindu-se că se va ajunge la această situație. Le-au fost oferite cateva variante, dar le-au refuzat.
Familia Diaconu a fost chemata la ședința Consiliului Local din 17 decembrie pentru a se discuta public acest caz, in vederea gasirii unei soluții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co