Actualitate

Jucariile au ajuns in bratele copiilor

VP-TV a mers, astazi, de 1 iunie, in vizita la elevii Şcolii Sanatoriale Voila. 60 de suflete erau nerăbdătoare să strângă în braţe pluşurile, păpuşile şi maşinuţele pe care le-am pregătit pentru ei, cu ajutorul dumneavoastra, in cadrul campaniei „1 Iunie, un curcubeu de cadouri”:

Am primit la redacţia VP-TV din Câmpina saci plini cu jucării colorate, oferite cu toată dragostea. Astfel, copiii de la Voila s-au bucurat de atenţia şi gândurile frumoase pe care le-aţi pus alături de ursuleţi, iepuraşi şi jocuri. Cuvintele de mulţumire sunt neînsemnate, comparativ cu privirea veselă a celor mici.

Au fost alături de VP TV Câmpina în Campania „1 Iunie, un curcubeu de cadouri”: mulţi oameni simpli care au dat din puţinul lor, dar şi Grădiniţa nr. 4 si Grădiniţa Iulia Hasdeu din Campina, Şcoala cu clasele I-VIII „Ion Mateescu” din Poiana Câmpina, Grădiniţele nr. 1 şi nr. 3 şi Şcoala Matei Basarab din Brebu, Grupul Şcolar Simion Stolnicu din Comarnic,  Şcoala Postliceală Louis Pasteur si Cofetăria Voipan din Campina.

Targul National Imobiliar (TNI)
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co