Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Kangoo Jumps la Ploiesti

Aerobicul s-a reinventat la sfarsitul saptamanii la sala sporturilor Olimpia din Ploiesti, unde oricine a vrut sa faca miscare in aer liber a avut parte de ceva deosebit-kangoo jumps, un sport care capata din ce in ce mai multi adepti de la copii pana la adulti. Reteta e simpla>Se ia o pereche de ghete parca venite din viitor cu care se sare ca un cangur. In afara de lucrarea musculaturii, de distrugerea celulitei, si distractia maxima este garantata.Tot pentru distractie a venit si Nico, care a incantat de data aceasta doar cu prezenta.
La petrecerea in aer liber a venit chiar cea care a adus in Romania acest sport-Kingo Sebastyen. Ea le-a aratat participantilor efectele miraculoase ale kangoo jumps.
Participantii au asudat serios pe ritmuri house, dar s-au si distrat.
Pentru cei care au fost incantati de acest sport sunt numai vesti bune.
Pentru a practica kangoo-jumps ai nevoie in primul rand de ghetele speciale care costa prin comanda on-line 220 euro. miscarile pot fi exersate si de copii, dar numai daca acestia au mai mult de 20 kg. In rest, pe langa distractie, acestia invata sa aiba o postura corecta a coloanei si sa fie sanatosi prin miscare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co