Actualitate

L-am dat si pe nr 9

Oamenii s-au învăţat deja! Cumpără ziarul Infomontan de Valea Prahovei, citesc articolele şi apoi completează talonul de la pagina 20.  Cine ştie? Poate au noroc! Şi totul stă în mânuţele unor copii, pe care în fiecare zi de luni îi aducem în sediul de pe strada Griviţei, din Câmpina, pentru a extrage „lozul” câştigător. Ana Maria şi Elena Andreea au fost cele două fetiţe care au amestecat taloanele, foarte bine, şi apoi l-au ales pe cel câştigător: Alexandru Cincă, din Câmpina, strada Alexandru Vlahuţă. L-am sunat pe fericitul câştigător, care, la fel ca ceilalţi câştigători au a crezut iniţial că vorbim serios. A doua zi am mers la el acasă şi….
Două fetiţe frumoase au decis, noi ne-am ţinut de cuvânt şi televizorul a ajuns la câştigător. Alexandru Ciucă a promis că va participa în continuare la concurs. Cine ştie? Are de câştigat pe două planuri: informaţie şi premii!
Al nouălea televizor a plecat de la noi! Urmează al zecelea! Şi mai avem! Nu uitaţi de talonul din ziarul Infomontan de Valea Prahovei!
httpv://www.youtube.com/watch?v=DN1FxTav4WQ

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co