Sport

La fileu în familie

Gemenele Florina și Karina Murariu fac deosebită naționala Romăniei de volei feminin sub 17 ani. Florina a fost cea mai bună voleibalistă în jocul cu Elveția. Tricolorele au castigat cu 3-0 in fața unui public gălăgios, romănii venind la sală cu vuvuzele și tobe, iar elvețienii cu talanga. Un vis al lor este să joace în campionatele puternice din SUA și Rusia. Spun ca lumea le mai incurca, se mai ceartă dar se împacă pentru că nu pot una fără cealaltă.
A fost dublu motiv de sărbătoare în lotul puștoaicelor romănce. Pe lingă victorie, fetele au sărbătorit-o pe Andreea Spănoche care, in ziua jocului, a împlinit 15 ani.
Tot în familie se joacă și la naționala masculină sub 18 ani. Daniel Săvoiu este antrenor iar Adrian, fiul său, 14 ani, este mezinul echipei și joacă pe postul de libero. Pe cel mic îl enervează faptul că tatăl său este mult mai pretențios cu el decăt cu ceilalți colegi.
Romănia a pierdut în fața Belarusului și trebuie să învingă Israel și Serbia pentru a mai spera la calificarea la turneul final.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co