Sport

La “Kiru Cup” fotbalul a contat

Cod roșu de fotbal la baza de antrenament a lui Daniel Chiriță. Deși a fost o căldură infernală, micuții fotbaliști n-au ținut cont și au jucat în turneul “Kiru Cup”. Juniorii Petrolului au avut în părinți adevărați suporteri, cu steaguri și trompete, care i-au încurajat tot timpul. Copii au nevoie de modele, iar acestea au fost prezente într-un meci de old-boys. Mingea încă îi mai ascultă pe Lupu, Cristi Vlad, Majearu, Chiriță și Grama. Vlad a profitat de invitație și împreună cu Chiriță a stabilit să facă un parteneriat prin care cei mai buni copii de la Petrolul ’95 să facă pasul, în viitor, la “noul Petrolul”.

Foștii fotbaliști spun că plăcerea de a fi pe dreptunghiul verde rămâne pentru totdeauna, indiferent de vârstă sau de gradele de afară. Dinamovistul Lupu îi dorește lui Chiriță ca turneul să țină mulți ani de-acum încolo.

La prima ediție a “Kiru Cup” au evoluat în jur de 400 de copii, din toată țara, născuți în perioada 2005-2009. În final au fost… cinci finale, acestea fiind câștigate de Petrolul 95 și Luceafărul Oradea, câte două titluri, unul fiind adjudecat de Colțea Brașov.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co