Actualitate

La Petrolul nu se vede viitorul

Petrolul a arătat fără viitor și în meciul cu trupa lui Hagi. O nouă înfrângere și echipa ploieșteană pare fără ieșire din căderea continuă. O victorie i-ar descătușa, susține Schumacher, care și-a felicitat jucătorii pentru atitudine și pe suporteri datorită sprijinului. La și mai multă atitudine îndeamnă și “împrumutatul” Gavrilă. Italianul Paolucci a reușit primul gol din penalti și a fost felicitat, la final, de portarul de rezervă Popescu, singurul rămas după “derapajele” lui Bolboașă.

Ex-petrolistul De Lucas s-a bucurat pentru golul marcat, dar îi pare rău ca a fost tocmai pe arena “Ilie Oană”. O reușită după aproape doi ani pentru spaniol, care își păstrează fanii de la Ploiești, aceștia cerându-i autografe după meci.

Noii jucători ai Petrolului mai au de muncit ca să ajungă la inimile fanilor. Cei mai mici dintre petroliști s-au înghesuit să facă poze cu Ianis Hagi, Florin Cernat, iar la Pecanha au fost cei mai gălăgioși. Gică Hagi a spus că succesul este benefic după o săptămână agitată la Ovidiu. Și Petrolul merge înainte, iar la sfârșitul acestei săptămâni se va deplasa în Banat pentru ultima etapă a sezonului regulat.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co