Actualitate

La un pas de prapastie

Din cauza inconştienţei un tânăr din Bucureşti era cât pe ce să îşi piardă viaţa. A urcat pe munte în miez de noapte pentru că a vrut să-şi testeze limitele, dar a căzut într-o râpă.  Cum s-a dat alarma, salvamontiştii au plecat într-un suflet pe munte pentr a-l găsi. Băiatul s-a aventurat pe unul dintre cele mai periculoase trasee, iar oamenii muntelui l-au căutat ore în şir.
Tânărul a urcat pe munte aseară, după miezul nopţii. Nu era echipat corespunzător şi din cauza întunericului a pierdut traseul marcat şi a căzut într-o râpă. A avut noroc, deoarece s-a aprit într-un copac, altfel ajungea într-un fir de vale adânc de 100 de metri.
Tânărul şi-a dat seama că a făcut o greşeală atunci când s-a avântat pe munte. Nu va repeta experienţa prea curând deoarece a tras o spaimă pe cinste. Numai norocul a făcut să nu cadă în prăpastie.
Salvamontiştii din Buşteni atrag încă o dată atenţia că traseele din Munţii Bucegi sunt periculoase. A nins zilele trecute, aşa că acestea sunt închise. Nu vă aventuraţi pe munte fără a cere sfatul Salvamontiştilor. Ei ştiu cel mai bine când puteţi face drumeţii montane. De asemenea, nu plecaţi la drum fără echipament corespunzător.
httpv://www.youtube.com/watch?v=Wy8t9ygY2j8

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co