Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Lacrimi și susținere, pentru Alexandra

Lacrimi de emoție și aplauze pentru încurajare în susținerea unei sportive de numai 12 ani.

Situația Alexandrei Bratu, voleibalistă la CSM Ploieşti, a emoționat ”sportul la fileu”. Tânăra trebuie să învingă leucemia, o boală extrem de gravă. În acest sens, a fost organizat, la Sala Sporturilor Olimpia, un eveniment caritabil pentru ajutorarea ei.

Au fost două meciuri demonstrative: primul a fost susținut de colegele Alexandrei din echipele de junioare şi cadete ale clubului, iar cel de-al doilea a opus echipa de old-boys Tricolorul Ploieşti și formaţia de juniori a Colegiului Naţional Mihai Viteazul. Colegele ei speră că îi transmit puterea de a lupta până la capăt.
Chiar dacă are imunitatea scăzută, familia a decis să o aducă la sală, iar revederea cu cei prezenți i-a făcut bine din punct de vedere psihic. Tatăl ei a fost impresionat de atitudinea oamenilor și, cu ajutorul lor, poate lupta pentru ca fetița să învingă boala.
Colegele i-au oferit cadou o minge cu autografe şi i-au scandat numele la final, când Alexandra a coborât, împreună cu tatăl său, în mijlocul lor pentru a le mulţumi şi a le fi, din nou, alături.
Toți cei care doresc să o ajute pe Alexandra pot face donații şi în conturile care sunt deschise pe numele tatălui său, Cristian Bratu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co