Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Lansare de carte

În cadrul manifestării internaţionale Primăvara Poeţilor, vineri, 27 martie, la Casa de cultură Geo Bogza din Câmpina a avut loc o dublă lansare de carte.
Poetul Florin Dochia a lansat volumul de versuri Şarpele dezaripat, o carte bine primită de public şi de critica de specialitate. La randul său, Ştefan Alexandru Saşa a lansat ineditul volum intitulat generic Parodii. Este vorba despre o lucrare umoristică, ce contine creatii ale autorului bazate pe stilul si ritmul unor poeme ale altor autori, cu tentă profund umoristică. Fericiţi şi vădit emoţionaţi, cei doi poeţi au ascultat aprecierile criticului Constantin Trandafir, ale profesorului Constantin Manolache şi aleprofesorului Gherasim Rusu Togan, care au vorbit publicului prezent despre cele două noi apariţii editoriale.
Scriitorul Emanoil Toma a recitat versuri din cele două noi apariţii editoriale, stârnind aplauzele asistenţei.
Evenimentul, aşteptat de altfel de public dar şi de autori, a strîns în sala mică a Casei de cultură Geo Bogza o mulţime de iubitori ai genului. Cei doi poeţi au împărtăşit la cald cîteva gânduri şi intenţii viitoare.
 În încheiere, aşa cum se obişnuieşte la asemenea evenimente, participanţii au fost invitaţi la o gustare, unde au schimbat impresii pe marginea evenimentului şi au ciocnit un câte un pahar cu vin.
httpv://www.youtube.com/watch?v=hw22ELPxEF4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co