Actualitate

Lector universitar trimis în judecată

Lectorul universitar din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, cercetat in stare de arest la domiciliu, sub aspectul săvârşirii a șapte infracțiuni de luare de mită, a fost trimis în judecată. Procurorii și ofițerii Serviciului Județean Anticorupție îl acuză că a primit de la 80 de studenți diverse sume de bani totalizând aproximativ 45.000 lei și unele servicii pentru promovarea examenelor la diferite materii.
La data de 5 septembrie 2016, profesorul a fost prins în flagrant de ofițerii Direcției Generale Anticorupție primind 17.150 de lei, dintr-un total de 38.500 lei, de la 62 de studenți, pentru promovarea examenului la disciplina Matematică, algebră liniară, geometrie analitică și diferențială. Atunci bărbatul a fost reținut și arestat preventiv pe 30 de zile.
Cu ocazia emiterii rechizitoriului de trimitere în judecată, procurorul de caz a dispus, totodată, clasarea cauzei față de cei 62 de studenți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de dare de mită, întrucât există cauza specială de neimputabilitate, precum și față de celelalte persoane, întrucât în cauză sunt incidente cauze de nepedepsire privind denunțarea faptei.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co