Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

“Leul” din haita “lupilor”

Georgios Sarris este “leul” din haita “lupilor”. Fotbalistul de 29 de ani atrage atenţia prin barba sa dar şi datorită tatuajelor de pe corp. Jucătorul Petrolului are tatuaje despre religie şi familie. A stat chiar şi opt ore pentru așa ceva şi spune că nu le-a făcut din nebunie, fiecare dintre ele fiind sacre. Pe măna stăngă are un leu mare, acesta fiind capul familiei, urmat de soţia-leoaică și fetița, reprezentată de un pui. Sarris vrea o promovare frumoasă cu Petrolul și atunci își va tatua un lup.
Conducerea și-a dorit jucători care să reziste la presiunea meciurilor și a tribunelor. Iar Sarris este unul dintre ei. Grecul este obișnuit cu atmosfera fierbinte deoarece, în trecut, a jucat la AEK Atena și Kayserispor, echipe cu fani pătimași, dar și la o trupă scoțiană cu un nume celebru, Hamilton.
După ce a îmbrăcat amical tricoul Petrolului în două jocuri, Sarris poate debuta oficial chiar în “Arena Lupilor”. Apărătorul grec poate evolua din primul minut în partida, de duminică, cu Metaloglobus București, mai ales că fundașul Ghinga este menajat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co