Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Liderul are forță și optimism

“O să câștigăm toate meciurile de acum înainte!” Este convingerea lui Georgian Păun, după succesul categoric în fața Blejoiului. Păun a marcat și in derbiul campionatului, iar după ce a fost schimbat a mers în mijlocul galeriei de la Peluza 1 unde a cântat împreună cu suporterii. Și Dragoș Gheorghe s-a bucurat cu fanii tribunei a doua, după ce a scuturat plasa. Căpitanul Claudiu Tudor a înscris, iarăși, din penalti, Ilie Dumitrescu a închis tabela, în timp ce Adi Vintilă a deschis scorul în finalul primei părți. Dean Beța, acum la Juventus București, a urmărit meciul de la loje acolo unde a fost și secretarul FRF, Sebastian Bodescu, cel care i-a pus la telefon lui Răzvan Burleanu, aflat in Cipru, atmosfera de pe stadion. În schimb, reprezentantul viitorului sponsor al liderului a devenit mai discret și urmărește meciurile doar de la tribuna intâi.
Daniel Chiriță se aștepta ca echipa să câștige la diferență mare. La 42 de ani, el e fascinat să joace pe arena “Ilie Oană” și speră ca anul 2020 să-l prindă în Liga I, împreună cu Petrolul!
La pauză, Petre Butufei, cel care a dat si lovitura de incepere a partidei sub privirile fiului său, Vlad, i-a dat unui mic fan, din partea parintilor, o bicicletă deoarece iubirea de Petrolul este ca mersul pe două roți, odată ce ți-a intrat la suflet nu o mai uiți.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co