Sport

Liga a IV-a e o scumpă!

Liga a patra poate deveni mai scumpă decât Liga a II-a. Este previziunea lui Cristi Vlad, președintele de la Petrolul 52. Vlad a prezentat bilanțul contabil al clubului cu fiecare cheltuială în parte. Și a calculat că două meciuri, organizate pe teren propriu, în liga a 4-a, înseamnă cheltuieli de 15.000 de lei. Ceea ce înseamnă foarte mult pentru acest nivel. Motivul principal îl reprezintă gradul în care este inclus meciul. Unul cu risc mediu înseamnă stewarzi mai mulți și automat o suma mai mare de bani. El speră ca în urma unor alte discuții cu Prefectura și Jandarmeria, clubul să nu mai ajungă la cheltuieli triple în comparație cu eșalonul în care se află.
Echipa are bugetul asigurat doar până la sfârșitul anului, deoarece taxele către stat sunt foarte mari, iar la acest moment atât se poate. 10.000 de euro ar fi necesari în fiecare lună. Juristul Bogdan Filcea reprezintă clubul în problemele specifice, iar una care arde este cea legată de suspendarea fotbalistului Georgian Păun. Odată cu meciul de sâmbătă, fotbalistul va ispăși șase din cele zece etape de stat în tribună. Antrenorul Tavi Grigore a făcut încă un apel la Consiliul Local Ploiești să le cedeze mărcile, sigla și palmaresul pentru că au tot dreptul.
Oficialii clubului au mai anunțat că, la fiecare meci de pe teren propriu, se va organiza, în pauză, un concurs cu premii, iar în luna octombrie clubul va sărbători unicul succes împotriva celor de la FC Liverpool.
Echipa are bugetul asigurat doar pînă la sfărșitul anului deoarece taxele către stat sunt foarte mari iar la acest moment atăt se poate. 10.000 de euro lunar ar fi bugetul activității pe un sezon întreg. Majoritatea lojelor sunt închiriate, una este oprită de club pentru invitați iar alte două își așteaptă chiriașii mai ales că au peste 30 de locuri disponibile.
Antrenorul Tavi Grigore speră ca și fotbaliștii mai puțin folosiți să-și facă treaba în meciul următor mai ales unii colegi au probleme medicale sau vin obosiți de la selecționata de amatori. Grigore a mai spus că va încerca să-l convingă pe secundul Nae Constantin să rămănă la echipă dar după ce acesta se va întoarce de la lot. Principalul petrolist a precizat că secundul său n-ar pleca din cauza banilor deoarece, la acest moment, tot staff-ul face muncă voluntară. În finalul conferinței, Grigore a făcut încă un apel la Consiliul Local Ploiești să le cedeze mărcile, sigla și palmaresul pentru ca au tot dreptul. Iar Cristi Vlad a mai anunțat că la fiecare meci de pe teren propriu se va organiza, in pauza, un concurs cu premii iar în luna octombrie clubul va sărbători unicul succes împotriva celor de la FC Liverpool.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co