Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Locomotiva cu fum

Aproximativ 3 ore a fost întreruptă circulaţia trenurilor pe ruta Ploieşti – Câmpina, din cauza faptului că locomotiva care circula pe firul 2, către Bucureşti, a fost „inundată” la un moment dat de fum. Observând acest lucru, mecanicul a decuplat imediat locomotiva de restul vagoanelor şi a aşteptat să vină cineva pentru a-l ajuta. Norocul a făcut ca în apropierea locului unde s-a produs incidentul să fie şi persoane cu ceva cunoştinţe în ceea ce priveşte stingerea incendiilor.
Cei care au localizat incendiul, până la apariţia pompierilor, au infirmat faptul că stingătoarele din tren nu ar fi funcţionat. Ideea a fost avansată de unul dintre călători.
Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Călătorii s-au dat jos din tren şi au aşteptat ca pompierii militari să-şi facă treaba. După ce au spart geamurile de la locomotivă, servanţii, dotaţi cu aparate de respirat, au lucrat pentru localizarea, lichidarea şi răcirea compresorului de unde a pornit incendiul.
În tot acest timp călătorii, dotaţi cu camere de filmat şi cu telefoane „imortalizau” momentul. Deşi s-a întârziat destul de mult, oamenii nu erau supăraţi.
Tot timpul în care pompierii au intervenit, personalul medical de pe ambulanţele prezente în apropierea căăi ferate au fost gata să acorde ajutor celor care ar fi putut fi răniţi. Nu de alta, dar intevenţia a fost dificilă, pe reţeaua electrică fiind nu mai puţin de 27.000 de volţi.
La locul incidentului a fost prezent şi managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, pentru a se asigura că pompierii militari şi cei aproximativ 500 de călători nu au de suferit.
Timp de aproape trei ore oamenii au avut de aşteptat până când o altă locomotivă a luat locul celei cuprinsă de flăcări. Însă nu toţi au dat dovadă de răbdare. Unii au plecat pe jos către DN1, în speranţa că cineva îi va transporta către Ploieşti sau Bucureşti.
httpv://www.youtube.com/watch?v=F76O6DcxhqA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co