Actualitate

Luat ca din oala

Tombola organizată de ziarul  Valea Prahovei a continuat şi în această săptămână. De data aceasta fetiţa care a extras biletul câştigător se numeşte Daniela şi i-a purtat noroc unui băieţel, Paul Marian Carabelea, din Valea Doftanei. După extragere am sunat la numărul de telefon şi am aflat de la mama băiatului că el habar nu are că numele i-a fost trecut de bunica din Câmpina pe un talon de la concurs. Şi am hotărât, împreună cu familia, să-i facem o surpriză lui Paul. Aşa că a doua zi am plecat la Valea Doftanei, ştiind că băieţelul este la ore. Şi am intrat în clasă. Nu mică a fost surprinderea elevului când a văzut că este căutat de… televiziune!
Televizorul a intrat în clasă, colegii au aplaudat şi… Paul a rămas fără vorbe! Nu mai ştia ce să spună. Ne-a declarat totuşi că televizorul va ajunge la el în cameră. Se va uita la desene animate şi la filme cu bătaie.
Foarte emoţionată a fost şi învăţătoarea lui Paul, care ca şi câştigătorul a fost luată pe nepusă masă. Oricum, bucuria a fost mare.
Lui Paul i s-a permis să iasă din clasă, pentru a merge cu noi în faţa şcolii. Acolo era aşteptat de părinţi, de complicii noştri, care au ştiut să ţină un secret.
Aşadar… concursul continuă! Mai aven de dat 7 televizoare, după care urmează extragerea cea mare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co