Actualitate

Lucrari intarziate la centura de vest

<!– /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:””; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>

6 km de drum într-un an. Atat a reusit sa faca constructorul  din lucrarea licitata pentru reabilitarea Centurii de Vest a Ploiestiului care are in total 12,8 km. Daca termenul de executie nu a ajuns la limita, despre calitatea lucrarilor poate vorbi oricine are drum pe acolo.Cine vrea sa iasa din Ploiesti pentru a intra pe Centura de Vest si de acolo pe DN1 trebuie sa stie ca dupa aceasta aventura va ajunge sigur cu masina la service. Apoi, in apropiere de intrarea in DN1, la iesirea din Ploiesti spre Sinaia, lucrarea facuta recent se spulbera vazand cu ochii. Gropile au inceput sa apara in asfaltul proaspat turnat, iar masinile merg cu viteza melcului pentru a le evita. De aceea, nu e de mirare ca pe ambele sensuri se formeaza cozi interminabile.Până pe 30 iunie, constructorul ar fi trebuit să facă 8,1 km de drum, distanţă din care a realizat doar 6 km. Si asta din aprilie 2008. Problema a fost pe de o parte lipsa banilor de la ministerul transporturilor, iar pe de alta parte…constructorul a gasit orice motiv pentru intarzierea lucrarilor- ploaia, caldura, exproprierile, retelarii si altele.
Termenul de finalizare al acestei lucrari este decembrie 2009. Ministrul transporturilor, Radu Berceanu a anuntat de curand ca s-a dat drumul finantarii la drumuri. Ceea ce inseamna ca mai sunt sanse ca PACO sa termine lucrarea inceputa adcum mai bine de un an. Pana atunci, bucurestenii vor fi nevoiti sa infrunte gropile de pe centura, iar ploiestenii sa indure traficul venit din Bucuresti la sfarsitul fiecarei saptamani.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co