Actualitate

Lucrari la Cazinoul din Sinaia

La Centrul Internaţional de Conferinţe din Sinaia lucrările sunt în toi. Astfel, conducerea instituţiei a început reamenajarea mai multor spaţii care acum ceva timp nu puteau fi folosite. S-au făcut investiţii, iar peste câteva luni sălile vor fi gata. „Galeria Regală”, locul  unde se lucrează în montul de faţă, va cuprinde mai multe încăperi multifuncţionale. Aici se vor organiza conferinţe, simpozinoane, dar şi expoziţii pentru cei care iubesc arta şi frumosul.
Astăzi, s-a deschis şi licitaţia pentru restaurarea şi conservarea anumitor părţi din Cazino, care au fost afectate de infiltraţii. Banii au fost deja alocaţi de Ministerul Culturii şi urmează să fie desemnată firma care se va ocupa de aceste lucrări.
Veştile sunt bune pentru cei care îndrăgesc filmele ecologice, pentru că organizatorii au decis ca a doua ediţie a festivalului „Green Planet Blues” să se desfăşoare tot la Cazinoul din Sinaia. Până atunci însă, conducerea instituţie are agenda plină cu diverse evenimente pentru toate categoriile de vârstă. Va începe stagiunea de teatru iarnă – primăvară, se vor organiza expoziţii, simpozioane, conferinţe şi spectacole.
httpv://www.youtube.com/watch?v=4ti-z6JoejM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co