Imobiliare Valea Prahovei

Lucrari neterminate

Nu se asfalteaza bine o strada, ca diverse companii de retele au nevoie sa lucreze in subteran chiar prin lucrarea nou facuta. Primaria Ploiesti notifica mereu firmele care desfasoara lucrari pe domeniul public pentru ca acestea sa finalizeze si receptioneze investitiile cu termen de executie depasit, dar degeaba.
Nu exista cartier in care gropile pentru orice fel de retea sa nu apara fie pe spatiul verde, fie in mijlocul strazii.
De aproape o luna, un sant lung de cativa metri si adanc de mai mult de un metru a aparut in apropierea Pietei Vest Aurora. Nici astazi nu lucra nimeni pentru a amplasa vreo conducta sau pentru a repara una veche. Mai rau este ca lucrarea cu pricina se afla exact in calea de acces a oamenilor spre piata Aurora.
De la inceputul anului si pana acum, Apa nova nu a recepeptionat 97 de lucrari din cele 1.034, Distrigaz Sud mai are 96 de lucrari neterminate din cele 561, Dalkia, 16 din totalul de 50, iar Electrica mai trebuie sa termine 26 de lucrari din cele 50 incepute. Avand in vedere ca amenzile sunt simbolice pentru niste firme de marimea operatorilor mai sus mentionati, autoritatile locale spera sa rezolve problema santurilor pe cale amiabila si sa constientizeze retelarii ca se urmareste receptionarea lucrarilor lor in timp util, nu amendarea pentru intarzieri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co