Actualitate

Lume multă și premii mari, la Hipodrom

Cea mai importantă cursă de duminică de la Hipodrom, Premiul „Wathba Stallions Cup”, a avut premii consistente, în valoare de 22.000 lei, și i-a revenit armăsarului Ameer al Arab, condus de bulgarul Valentin Atanasov.
Pe lângă premiul dobândit, acesta a primit şi invitaţia de a participa la o reuniune de anvergură ce va avea loc anul acesta în Dubai. Tot acolo va ajunge, la invitaţia Larei Sawaya, director Mansoor Horse Racing, şi cel mai bine clasat jokeu român în cursă, Octavian Sandu, cu iapa Demona.
Reprezentanţii Şeicului Mansoor Bin Zayed al Nahyan au decis să le invite la Dubai, la o reuniune dedicată poneilor, atât pe câştigătoarea Erica Georgescu, cât şi pe Teodora Maldea, cea care a fost aruncată din șa de micuțul bidiviu.
Cursa poneilor a avut cea mai mare priză la public, care a urmărit în picioare cum șapte ponei din rasa Shetland s-au luat la întrecere pe distanţa de 250 de metri. Cursa a avut de toate, poneiul Calypso impunându-se pe final. Următoarea reuniune oficială va avea loc duminică, 8 iulie, atunci când este programat să se ţină Premiul de vară, o alergare semiclasică rezervată cailor de trei ani, pe distanţa de 1.950 metri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co