Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Lupii pleacă în haită!

Meciul tur din cadrul barajului de promovare în liga a treia se apropie pentru Petrolul’52 Ploiești. Iar suporterii petroliști se organizează pentru a participa în număr cât mai mare la lupta decisivă pentru accesul în eșalonul trei al fotbalului românesc. Împreună nu am lăsat Petrolul să moară și tot împreună vom duce tradiția mai departe, spun cei de la Peluza 1 ,,Ilie Oană”.

De aceea, pentru a veni în sprijinul celor care vor să fie alături de echipa noastră la meciul cu Dentaș Tărtăşeşti, și nu beneficiază de un mijloc de transport, Peluza I a făcut demersurile necesare pentru a închiria un autocar. Așadar, cei interesați pot suna la numărul de telefon 0721.923.082 pentru a rezerva unul dintre cele 50 locuri disponibile. Prețul biletului este de 20 lei, dus- întors. Plecarea este prevăzută la ora 15:30, de la Stadionul Ilie Oană – zona de acces Peluza I.

,,Pentru că suntem lupi, hai să plecăm în haită”, este îndemnul celor de la Tribuna a doua. Sămbătă mergem la Răcari și haideți să fim din nou alături de ei, cum am fost si până acum. Cei de la T2 anunță că reunirea va avea loc, sâmbăta, ora 15:30, în parcarea unui centru comercial de lângă podul recent inaugurat în zona de vest a orașului, iar plecarea este 45 de minute mai târziu.

,,Băieții au nevoie de noi în număr cât mai mare! Haideți alături de ei să ne întoarcem acolo unde ne este locul!”. Îndemnul aparține celor de la Peluza Latină care își doresc o afluență, căt mai mare, de galben-albastru, în Dâmbovița. Dentaș Tărtăşeşti-Petrolul este programat, sâmbăta, după amiază, și se va disputa în orașul Răcari, la peste 50 de kilometri de Ploiești.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co