Sport

Mai au de așteptat

Fanii Petrolului își doreau ca marca să fie valorificată cât mai repede, însă Primăria Ploiești nu a ținut cont de această doleanță. Municipalitatea a stabilit ca termenul pentru predarea lucrării de către evaluatorul mărcii Petrolul să fie de trei luni de la încheierea contractului. Asta însemnă cel mai devreme sfârşitul lunii mai. După, va începe procedura de aprobare a înscrierii valorii în patrimoniul municipalităţii, ceea ce înseamnă că totul poate fi gata cel mai devreme în luna iulie. Președintele Vlad se arată dezamăgit de această situație, iar antrenorul Grigore spune că promovarea Petrolului ar fi benefică pentru tot orașul.
Portarul George Nițache, fundașul Robert Alexandru, mijlocașii Alex Radu, Nini Popescu și atacantul Roland Stănescu sunt plusurile. Doar portarul și vârful de atac sunt noutăți absolute în haita petrolistă. Ceilalți trei sunt fotbaliștii crescuți și formați de clubul în galben și albastru.
Nițache, Alecsandru, Radu și Popescu sunt apți de joc și pot debuta, mâine, după prânz, în partida din deplasare cu Rapid Mizil, din Cupa României. În schimb, atacantul Stănescu va reveni în campionat, deoarece nu este refăcut complet după o accidentare suferită recent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co