Actualitate

Mai multe pașapoarte emise prahovenilor

Numărul pașapoartelor eliberate în 2016 în Prahova a crescut considerabil comparativ cu anul precedent. Vorbim despre o creștere de aproape 30 de procente în cazul pașapoartelor electronice și de peste 12 procente în cazul celor temporare.
La Serviciul Public Comunitar Pentru Eliberarea Şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din județul Prahova, în 2016 au fost primite cereri şi eliberate peste 1.150 de paşapoarte ai căror titulari au declarat pierderea, 5 paşapoarte eliberate ai căror titulari au declarat furtul şi 14 ai căror titulari au declarat deteriorarea acestora. Asta în timp ce tot anul trecut pentru aproximativ 1230 de prahoveni au fost luate măsuri de suspendare a dreptului la liberă circulaţie în străinătate. Numărul celor aflați în această situație a crescut cu 82% față de anul 2015. A crescut și numărul prahovenilor stabiliți în străinătate care au avut nevoie de pașaport.
De asemenea au fost soluţionate un nr. de 181 cereri de restabilire a domiciliului în România în 2016 / 196 în 2015 05:25
Pe linie de cooperare şi reglementări în domeniul relaţiilor de muncă în străinătate, in 2016 au fost primite 282 de cereri şi au fost eliberate tot atâtea adeverinţe necesare la părăsirea ţării pentru ambasadele statelor străine. În acest caz vorbim despre o scădere de 33,8%, comparativ cu anul precedent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co