Actualitate

Mână întinsă pentru tinerii în situații de risc

Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, promotor al proiectului ,,Centre de incluziune socio-profesională a tinerilor aflaţi în situaţie de risc” a organizat, astăzi, o conferința de presă cu ocazia închiderii acestuia. Au fost prezenți cei care au fost parte la acest proiect și reprezentanţi ai autorităţilor locale, inspectori şcolari, directori de instituţii de învatamânt din judeţul Prahova, reprezentanţi ai unor instituţii publice.
Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Asociaţia Centrul de Resurse Apollo și Romers Rettigheter, Norvegia și a avut drept scop îmbunătăţirea integrării socio-profesionale a tinerilor în situaţie de risc din învăţământul preuniversitar din judeţul Prahova. În plus, a fost organizat și un schimb de experiență.
În implementarea proiectului au fost implicate următoarele unităţi de învăţământ preuniversitar: Colegiul Tehnic Elie Radu Ploieşti, Colegiul Agricol Gheorghe Ionescu Siseşti Valea Calugărească, Colegiul Tehnic Toma N. Socolescu Ploieşti, Liceul Tehnologic Măneciu, Liceul Tehnologic Tase Dumitrescu Mizil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co