Actualitate

Marcajele de pe Bulevard fac valuri

Marcajele rutiere recent executate de către SGU Ploiești, pe Bulevardul Independenței, pe o lungime de aproximativ 400 de metri, fac valuri.
Mai întâi la modul propriu, pe asfaltul vizibil deformat.
Și apoi… la figurat.
Edilul-șef al municipiului, Adrian Dobre își exprimă, prin intermediul unei rețele de socializare, indignarea față de lucrarea pe care o consideră o “bătaie de joc” și vrea demiterea directorului SGU.
“Solicit convocarea de urgență a Consiliului de administrație al SGU, pentru a-l demite pe directorul societății. Nu pot să admit asemenea situații ca cea de pe Bulevardul Independenței. Cer SGU-ului să șteargă marcajele prost efectuate, pe propria cheltuială, pentru că eu nu voi accepta niciodată plata acestei bătăi de joc”, a scris Adrian Dobre pe pagina sa.
El are și o sugestie pentru viceprimarul Cristian Ganea, care a supravegheat efectuarea acestei lucrări.
“Îi sugerez să inițieze o hotărâre de Consiliu Local, prin care să rezilieze contractul cu SGU pentru marcaje”.
În replică, Ganea spune că un primar nu ar trebui să conducă Primăria prin intermediul rețelelor de socializare. Viceprimarul consideră că marcajele nu sunt chiar atât de rău făcute, ele fiind ondulate, nu șerpuite. Din păcate, ceea ce ar trebui să fie atât de simplu, devine foarte complicat când nu sunt bani.
Viceprimarul Ganea ne-a spus că Direcția Tehnic Investiții nu a beneficiat niciodată de fonduri suficiente pentru a repara în mod temeinic drumurile .
Din această cauză, alternativa la care s-a apelat mereu a fost aceea specific românească: peticeala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co