Actualitate

Mașinile Euro 6 nu se mai înmatriculează după 1 septembrie

Persoanele care au achiziționat în ultima vreme autoturisme Euro 6, dar nu au reușit să le înmatriculeze se află într-o situație dificilă, întrucât nu mai pot face acest lucru după data de 1 septembrie.
Și asta, pentru că legislația europeană interzice punerea în circulație a acestor mașini în statele membre ale Uniunii Europene după data menționată.
În acest context, Prefectura Prahova a anunțat astăzi că prahovenii care au programări online pentru înmatricularea unui autovehicul Euro 6 după data de 31 august trebuie să se prezinte la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova cu documentația necesară înmatriculării până la sfârșitul lunii august.
Astfel, având în vedere legislația europeană, posesorii de autoturisme au obligația să le înmatriculeze până la data de 31 august, deoarece după această dată înmatricularea mașinii respective nu va mai fi posibilă într-o țară a Uniunii Europene, precizează Prefectura.
Potrivit prefectului județului, posesorii de autoturisme Euro 6 sunt rugați să se prezinte la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova până la data de 31 august, ei nemaiavând nevoie de programare online. Măsura respectivă a fost anunțată încă de anul trecut, iar dealerii auto au avut posibilitatea să-și informeze clienții din timp.
Toate persoanele aflate în această situație vor fi primite în audiență de șeful serviciului, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8.30 și 18.30.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co