Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Meci cu scandal

La Măneciu nu a avut loc doar meciul dintre Avântul și Petrolul 52. În pauza partidei a izbucnit un conflict între unii suporteri gazdă și cei petroliști. Localnicii i-au provocat pe ploieșteni, forțele de ordine au intervenit și de aici îmbrănceli cu toată lumea. Inclusiv cu jucătorii și oficialii Petrolului, aceștia fiind prinși în mijlocul acțiunii după ce Tavi Grigore a decis să discute cu băieții în spațiu liber, nu la vestiar. Președintele Cristi Vlad a încercat să aplaneze conflictul, dar a ieșit un pic șifonat din “duelurile” cu jandarmii.
În prima repriză, gazdele au avut șansa golului, irosită de vârful Daniel Stoian, cel care este și șeful Poliției Locale. Gruparea petrolistă a marcat cu ajutorul “avântaților” prin autogolul lui Cârstocea, iar în partea a doua s-a desprins. Nae a centrat de pe dreapta, iar atacantul cu facultate, Dragos ”Lapte” Gheorghe, a trimis mingea cu capul în plasă. Golul trei a venit tot de la un vârf, de data aceasta Adi Vintilă reușind un exterior frumos peste portarul Toma.
Stadionul dintre dealuri a găzduit în jur de 3.000 de spectatori. Fiecare a plătit 5 lei pe bilet și un program de meci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co