Sport

Meci de multe puncte

Astra-Petrolul, meci de șase puncte. Este convingerea lui Gigi Mulțescu înaintea derbiului etapei a 12-a. Iar gândirea antrenorului petrolist este întărită și după rezultatele din această etapă. Dacă bate la Giurgiu, Petrolul egalează CFR-ul în clasament și se apropie, la două puncte, de Steaua. Asta după ce clujenii au remizat la Chiajna iar steliștii au pierdut la Târgu-Mureș.

Antrenorul Multescu a spus că îl preocupă doar victoria într-o dispută care nu are o favorită. El și-ar dori să câștige cu scorul cu care Astra a pierdut la Celtic Glasgow în Europa League. “Smurdul” are unele rețineri și față de arbitraj, partida fiind condusă de centralul Alexandru Tudor. Având în vedere meciurile Petrolului și ale Astrei din ultima perioadă, gruparea ploieșteană pare mai în formă.

Petrolul merge la Giurgiu după trei victorii consecutive și nu a mai pierdut, în deplasare, de 17 meciuri. Gazdele, antrenate de Oleg Protasov, au câștigat doar un meci în ultimele cinci înfruntări. În schimb, conform unui site de specialitate, valoarea de piață a celor două loturi este în favoarea Astrei care are un preț aproape dublu față de Petrolul. Fotbaliștii ploieșteni au de luat și o revanșă după ce sezonul trecut, la Giurgiu, au pierdut calificarea în finala Cupei la ultima fază.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co