Actualitate

Medalii ”a la Cluj”

Recent, s-a desfășurat pe stadionul Cluj Arena concursul național de ștafete.
Atleții de la Clubul Sportiv Școlar Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut evoluții de top, reușind să obțină trei medalii de aur, tot atâtea de argint și patru de bronz. Aurul a revenit ștafetei A 4 x400 m juniori, în componența Andrei Năstăsache, Eduard Chivi, Florin Nica, Alexandru Săceanu.
O altă formulă pentru primul loc, ștafeta 4 x 400 m juniori 3, a fost cea compusă din Laurențiu Gudi, Leonardo Coancă, Andrei Toma, Andrei Niculiță. Și ștafeta de 400 metri juniori 3 a câștigat, în aceiași componență, impunându-se fără probleme.
Medaliile de argint au fost obținute de ștafeta 4 x 400 de metri și ștafeta de juniori, ambele în aceeași componență. Medaliile de bronz au fost câștigate de ștafeta B 4 x 400 m juniori 1, ștafeta A 400 de metri juniori 1, dar și ștafeta de 1000 de metri junioare 3.
O altă combinată feminin-masculin a urcat pe treapta a treia a podiumului în probele neclasice. La întrecerea din Ardeal au concurat peste 300 de atleți din toată țara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co