Actualitate

Medici noi şi modernizări la Spitalul Sinaia

Vești bune pentru cei care apelează la seriviciile medicale oferite de Spitalului Orășenesc din Sinaia. Primăria a renovat şi modernizat clădirea Ambulatoriului integrat, dar a şi creat încă două cabinete unde vor funcţiona din luna mai noi specialităţi, şi anume Otorinolaringologie, adică ORL şi Diabet zaharat, nutriţie şi boli mtabolic. Inaugurarea ambulatoriului a făcută de primarul Vlad Oprea, iar la eveniment au participat medici, pacienţi, dar şi localnici.
Printre investiţiile realizate de Primărie la clădirea ambulatoriului se numără lucrări de reparații exterioare, termoizolație și înlocuirea acoperișului. Şi la interior s-au făcut recompartimentări, placări cu suprafețe noi lavabile, în conformitate cu cerintele medicale. De asemenea, s-a schimbat destinația unor spații administrative în cabinete medicale, s-a mărit suprafața sălii de asteptare, s-au reconfigurat instalațiile termice și sanitare, s-au creat grupuri sanitare și rampe de acces pentru persoane cu dizabilități. Ca urmare a lucrărilor de reconfigurare a clădiri, Laboratorul de analize medicale a beneficiat de un spațiu nou, cu funcțiune “Cameră pentru recoltări analize”.
Pragul Ambulatoriului integrat al Spitalului Orășenesc Sinaia a fost trecut în 2014 de peste 16.200 de pacienţi cu bilete de trimitere de la medicii de familie, iar investitia a carei valoare se ridică la 200.000 lei era extrem de necesară. Specialitățile ce vor funcționa autorizate de DSP Prahova în clădirea reabilitată a Ambulatoriului sunt: medicină internă, psihiatrie, dermatovenerologie, otorinolaringologie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, pneumologie. Spitalul orăşenesc deserveşte mai multe localităţi printre care se numără Sinaia, Buşteni, Azuga, Comarnic şi Moroieni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co