Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Milionarul câmpinean, reținut după ce a înjunghiat o femeie de mai multe ori

Mihai Tufan, milionarul câmpinean care a înjunghiat în repetete rânduri o directoare de la una din firmele sale, a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.
Femeia înjunghiată are 36 de ani și se află internată la Spitalul Elias din Capitală.
Omul de afaceri prahovean a fost reținut în noaptea de joi spre vineri de polițiști. Acesta se afla în mașină cu o directoare de la propia sa firmă, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori, după care milionarul s-a automutilat, pentru a încerca să le spună oamenilor legii că a fost vorba de un atac.
”În seara de 9 aprilie a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană, aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a fi bolnavă sau rănită. (…) În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat. ”
La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, după care milionarul a fost reținut.
Omul de afaceri urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.
Mihai Tufan este din Câmpina și are afaceri în producția de energie și distribuția de carburanți.
În 2016, acesta figura în “Top 300-Cei mai bogaţi români”, cu o avere de aproximativ 90 de milioane de euro.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co