Actualitate

Moarte suspectă la un restaurant din Ploiești

Mai multe instituții au demarat anchete în urma morții surprinzătoare, sâmbătă seară, a unei fetițe în vârstă de șapte ani, în incinta unui restaurant din Ploiești. Micuța a fost găsită fără suflare în locul de joacă special amenajat. Echipajul de ambulanță chemat de urgență nu a putut să o mai salveze.
Se pare că fetița, care se afla la restaurant împreună cu familia, juca pititea în momentul în care s-a produs tragedia.
Administratorul localului regretă cele întâmplate.
Trupul neînsuflețit al copilei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă.
Vecinii spun că se auzea glasul unei persoane care anima distracția copiilor. De altfel, ei sunt deranjați de gălăgia care se face la restaurant.
Efectuarea necropsiei întârzie pentru că familia a cerut prezența unui medic legist din alt județ. Totodată, și alte instituții, respectiv ITM Prahova și OJPC au demarat anchete în acest caz. Verificările lor vor fi aprofundate marți, respectiv miercuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co