Actualitate

Mugurel trebuie să ”înmugurească” Petrolul

Mugurel Cornățeanu trebuie să ”înmugurească” Petrolul până la începutul verii. Adică să promoveze gruparea ploieșteană în prima ligă. Este cel mai frumos cadou profesional pe care antrenorul din Constanţa şi-l poate face. Cornăţeanu împlineşte, astăzi, 47 de ani, ocazie cu care conducerea clubului și jucătorii i-au urat ,,La mulți ani!” şi i au oferit un tort aniversar. Mugurel a făcut cinste şi aşteaptă o mentalitate profesionistă din partea băieţilor.
Cornăţeanu a debutat ca principal pe banca Petrolului chiar de ziua României. A câștigat meciul de la Snagov şi după joc partenerul finanţator al clubului, Mădălin Mihailovici, a spus că antrenorul a dat cu ”praf magic” de aceea echipa s-a impus. Tehnicianul susține că nu are așa ceva și totul depinde, în primul rând, de jucători.
Este o dublă aniversare în haita petrolistă. Asta pentru că în aceași zi cu Cornățeanu este născut și Romeo “Peco” Ivan. Magazionerul şi omul bun la toate al formaţiei petroliste, împlineşte 49 de ani. Atăt Cornăţeanu căt şi ”Peco” îşi doresc ca fotbaliştii să le dedice victoria, duminică, pe terenul Pandurilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co