Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Mulţescu a început pe ploaie

Gigi Mulţescu şi-a dat acordul de ,,Buna Vestire” şi a condus primul antrenament pe ploaie. Poate fi semn de belşug iar acesta trebuie să se arate printr-o promovare la finalul campionatului. Mulțescu le-a vorbit jucătorilor jumătate de oră în vestiar după care lotul a ieșit pe ,,Ilie Oană”. Noul antrenor i-a lăsat pe turcul Yuksel Yeșilova și secundul Daniel Timofte să conducă încălzirea după care s-a implicat. A urmărit fotbaliștii din mijlocul lor dar și din înaltul tribunei. La 67 de ani, Multescu se află la al patrulea său mandat pe banca “galben-albaştrilor”, după cele din 2003-2004, 2012 şi 2014.
Mulțescu regăsește la Ploiești patru fotbaliști cu care a mai lucrat. Bolboașă, Ghinga, Cazan și Marinescu îl pot ajuta pe cel poreclit ,,SMURD” să dovedească încrederea venită din partea fanilor. Cazan şi Ghinga s-au revăzut cu Mulțescu după o perioadă de peste un deceniu.
De pregătirea portarilor s-a ocupat tot Vasile Șleam. Asta pentru că viitorul antrenor cu portarii, Cătălin Mulțescu, trebuie să-și rezolve situația contractuală din Turcia acolo unde a muncit ultima oară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co