Actualitate

Mulțescu a ,,reaprins” suporterii

Venirea lui Mulțescu a reaprins speranțele suporterilor în privinţa promovării. Toată suflarea petrolistă se mobilizează pentru confruntarea cu U Cluj. Dacă la jocul cu Chindia, fanii au pus un banner motivator la intrarea în vestiare acum, aceștia au distribuit un mesaj în mediul on-line pentru suporteri și fotbaliști. Aceștia din urmă spun că vor lupta pentru ca Petrolul să se impună, atăt pe teren căt și în tribune.
,,Rapid şi eficient”, este reţeta propusă de Gigi Mulţescu pentru a implementa la Petrolul un joc victorios. Cel poreclit ,,SMURD-ul” spune că derbiul cu Universitatea Cluj nu este decisiv însă un egal ar diminua serios şansele la locurile promovabile. Unul din veteranii echipei, Sebi Ghinga, susţine că acest joc este capital pentru obiectivul echipei mai ales că înfrunta una din contracandidatele la promovare.
Şi rezultatele directe Petrolul-U Cluj sunt de partea formației ploieștene. Conform statisticii, clujenii nu au căștigat niciodată la Ploiești astfel că trupa lui Gigi Mulțescu are un motiv în plus să căștige pe arena ,,Ilie Oană”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co